Bemutatkozó

BEAUTY BANK
születése
Maga az ötlet màr régòta a fejünkbe motoszkált a társammal, hisz mind a ketten megszálottan imádjuk a szépségápolási termékeket és az hogy szakemberként nap mint nap használjuk is ezeket a kozmetikumokat még jobban arra az útra terelt minket,hogy megnyissuk szèpségápolási szaküzletünket Budapesten a 17.kerület szívében.

Én 2010-ben végeztem fodrászként (Kreuz Emese) és szenvedélyesen imádom ezt a szakmát és természetesen a termékeket, éppúgy mint a társam és jobb kezem Kreuz-Pàli Katalni aki 2006-ban végzett sminkesként majd a bőrápolás csínját bínját kitanulva vetette bele magát a kozmetikumok világába.
TAPASZTALAT
Az, hogy szakemberként àllunk a termékek mögött hatalmas segítséget jelent egyiránt szakember és lakossági vásárlòink számára is. Szolgáltatásunk nem csupán termek eladás hanem a termékek tesztelése szakmai szemmel, tanácsadàs a használatukkal kapcsolatban éppen olyan fontos mint maguk a termékek.
Kozmetikumjaink összeállításànál fontosnak tartottuk a Magyar natúrkizmetikumok szerepét így aki betér hozzán biztos lehet abban hogy a minőség és egészség nálunk központi szerepet kap.

Köszönjük hogy megtisztelsz bizalmaddal!
Várunk sok sok szeretettel!
  • szépség
  • minőség
  • garancia